Fetkalenderen 2022

Publisert av Dag Thomassen den 27.11.21. Oppdatert 11.12.21.

Fet Lions Club selger nå Fetkalenderen for 2022 og vi håper at du vil kjøpe et eksemplar. I denne situasjonen vi alle er i med Covid-19 er det ikke lett å ha tett kontakt med alle våre gamle kunder. Dersom du ønsker å skaffe deg en kalender, tilbyr vi å sende kalendre i posten. Har du ikke VIPPS, så hopper du over pkt. 1 under og du får en faktura sammen med kalenderen.

1. Vipps kr 150 (kr. 100 for kalender og kr. 50 for forsendelse) til telefonnummer 97024769. Merk betalingen med "Kalender 22".

2. Samtidig sender du en melding fra hjemmesiden vår. Klikk på menyen KONTAKT og klikk deretter på KONTAKT i nedtrekksmenyen. Skriv inn navn og mobilnummer. I emnefeltet skriver du Kalender 22, og i meldingsfeltet skriver du postadressen du ønsker kalenderen sendt til.

3. Du vil da motta kalenderen i posten.

Inntektene fra kalenderen går uavkortet til støttetiltak for barn, unge og eldre. Vår aktivitet er beskrevet i brosjyren vår som du finner annet sted på hjemmesiden vår..