Tulipanaksjonen 2023

Tulipanaksjonen 2023

23.04.23 16:06 av Dag Thomassen

Vet du hva som skjer den siste lørdagen i april? Da kan du se mange glade mennesker med favnen full av vakre tulipaner på gater og torg over hele landet. Det er Lions Tulipanaksjon! Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsdekkende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge. Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

Les mer
Aktivitetsdag 3. august 2022

Aktivitetsdag 3. august 2022

05.07.22 17:00 av Dag Thomassen

Fet Lions Club arrangerer en aktivitetsdag på Fedrelandet i samarbeid med Fet idrettslag og Naturinformasjonssenteret. Målgruppen for invitasjonen er nye familier og innvandrere med barn i alderen 6-16 år. Aktivitetsdagen vil gjøre deltagerne kjent med det største idrettslaget i Fet samt mulighetene til aktiviteter rundt Naturinfosenteret og Fetsund Lenser.

Les mer
LIONS ÅRLIGE TULIPANAKSJON

LIONS ÅRLIGE TULIPANAKSJON

08.04.21 17:51 av Dag Thomassen

Lionsklubbene i Norge selger hvert år tulipaner siste lørdag i april, i år er aksjonsdagen 30. april med stand i Fetsund. Inntektene fra salget går i sin helhet til å finansiere det holdningsskapende og forebyggende programmet «MITT VALG». Dette opplegget tilbys barnehager, skoler og idrettslag. Programmet er blitt benyttet i flere skoler i Fet. Her har Lions kurset lærere før programmet ble tatt i bruk.

Les mer
Fet Lions Club har bygd en velkomstavle

Fet Lions Club har bygd en velkomstavle

02.01.21 13:59 av Dag Thomassen

Tavlen har blitt et landemerke ved innkjøringen til Fetsund sentrum I forbindelse med den internasjonale Lions-bevegelsens 100-årsjubileum har Fet Lions Club i samarbeid med Fet kommune, Fet Næringsråd og Fet Spareforening reist en informasjonstavle. I de senere årene har en rekke nærings- og servicevirksomheter etablert seg i Fetsund. Den nye informasjonstavlen vil gjøre det enklere for de besøkende å finne fram i Fetsund sentrum.

Les mer

Kategorier